A cég története 1998-ban, az alapítás évében kezdődött, amikor a MULTI-WILL Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság családi vállalkozásként három fővel egy 20 nm-es üzlethelyiségben megkezdte működését, mint kis- és nagykereskedés.
Azóta a létszám 12 főre, a rendelkezésünkre álló terület több mint 1500 nm-re emelkedett.
Tevékenységünket egyre inkább a nagykereskedés jellemzi, mivel 2001. óta előbb importot, (Jelenleg Olaszország, Németország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Törökország, és Kína, több mint 15 cége a beszállítónk.) majd exportot is bonyolítunk.
Raktáron mintegy 25 000 féle árucikket tartunk. Célunk kezdettől fogva az, hogy szerelő / vállalkozó és viszonteladó partnereink számára a villamos szerelési anyagok, világítástechnikai-, háztartási elektromos cikkek, ventillátorok, klímaberendezések kapumozgatók és egyéb termékek megvásárlását a lehető legversenyképesebb árakon kínáljuk. Készleten nem tartott árukat, megrendelésre –

köszönhetően a gyártókkal valamint az importőrökkel a több, mint egy-évtizedes sikeres együttműködésnek – általában 1-2 nap alatt, de akár néhány óra alatt is biztosítani tudjuk. Rendkívül széles beszállító körünknek, jó kapcsolatainknak köszönhetően a piacon fellelhető valamennyi új és régebbi márkájú termék beszerzését rövid határidővel, gyakran még aznap teljesíteni tudjuk.
Társaságunk sikerét bizonyítja, hogy országszerte több mint 600 viszonteladó partnerünk között az üzletág első öt, közismerten a legnagyobb nagykereskedőjének is szállíthatunk.
Szerződött partnereink részére, illetve nagyobb megrendelés esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk.

Szívesen látunk és várunk minden kedves érdeklődőt, vásárlót, telefonvonalainkon, email-en, vagy személyesen az üzletekben.
Reméljük felkeltettük érdeklődését és próbára teszi munkatársaink tudását, rátermettségét.

 

Üdvözlettel a Multi-Will Hungary Kft. csapata